Jeugdlessen

Golf is een coole sport. Je speelt het samen met andere en het is een grote uitdaging voor jezelf. Spelenderwijs begeleiden we je naar een zo laag mogelijk handicap. Onze visie is: golf moet leuk en uitdagend zijn!

De jeugd is belangrijk voor de golfsport want zonder jeugd geen familiesport. Bij Golfbaan Stippelberg gaat golf niet alleen om het winnen, je bent ook lekker buiten en je leert jezelf en anderen goed kennen. Met spellen en lessen begin je het golfspel te ontdekken. Natuurlijk is er ook een hoop plezier te beleven, bijvoorbeeld met het jaarlijkse Jeugdgolfkamp en Glow in The Dark, waarbij je in het donker met lichtgevende ballen speelt. Hoe cool is dat!

Je bent vanaf je 6de – 7de tot je 21ste jeugdlid en daarna ben je tot je 29ste jongerenlid.

De golflessen worden gegeven door gediplomeerde golfleraren van onze eigen golfschool.

Wil je deelnemen aan een proefles of wil je een keer komen kennis maken, mail naar info@golfacademystippelberg.nl.

Gallerij

Contact

Hooizak 7
5761 RZ Bakel , Nederland

(+31)6 54 31 58 62