Naar Topgolf

Golf is jouw sport. Je besteedt er veel tijd aan. Een single handicap is in zicht. Je wil alles eruit halen wat erin zit.  In deze fase leer je om systematisch en gestructureerd te trainen.

Stap 7 EGA Handicap 9,9

Je bent hard op weg naar een single handicap; een mijlpaal! Om hier te komen, ga je werken aan het verkleinen van je foutmarge en de slagen binnen 50 meter van de green. Je bent gedreven aan het trainen en je ontwikkelt een goede vaste routine om een meer voorspelbaar resultaat te behalen. Je gaat je successen vieren!

Om Stap 7 te volgen adviseren wij privélessen. Voor meer informatie, maak een afspraak met je professional.

Stap 8 EGA Handicap 4,4

Je bent inmiddels een zeer intensieve golfer geworden. In deze stap gaat het om het korte spel. Het voorkomen van fouten in lastige situaties vormt voor jou de uitdaging. Je werkt aan voortdurende ontwikkeling van je golfspel. Tevens zijn wedstrijden een enorme ervaring op het mentale vlak. Je traint gestructureerd volgens een plan dat je samen met de professional hebt opgesteld.

Om Stap 8 te volgen adviseren wij privélessen. Voor meer informatie, maak een afspraak met je professional.

Stap 9 EGA Handicap 0

In deze fase ben je kritisch op jezelf en je hebt oog voor detail. Je bent je techniek aan het verfijnen en ontwikkelt je mentale en fysieke vaardigheden tot een hoogtepunt. Waar eindigt voor jou het succes? Je denkt erover na om nationale en internationale wedstrijden te spelen en je bent zorgvuldig in het bepalen van de wedstrijden waar je wilt pieken.

Om Stap 9 te volgen adviseren wij privélessen. Voor meer informatie, maak een afspraak met je professional.

Privélessen

25 minuten

1 Persoon: €32,-

 

50 minuten

1 Persoon: €55,-

2 personen: €32,- (p.p.)

3 personen: €23,- (p.p.)

4 personen: €18,50 (p.p.)

5 of meer personen: Op aanvraag